Експертите в съхранението на стволови клетки

Те избраха нас

Юлияна Дончева

Смятам, че подобно решение за съхранението на стволови клетки е важно за децата ни и е чудесна инвестиция в тяхното здраве – медицината се развива с бързи темпове, а съхранението на стволови клетки дава възможност да се лекуват повече от 80 заболавяния. Причината е избераCells4life, като място на съхранение е след като опознах екипа и работата на компанията. Както и личното отношение на Даниела Мирчева, която е ембриолог и ме запозна си възможностите, който предлагат медицината в тази област на съхранинието на стволови клетки.
Не бих се поколебала да се доверя отново на Cells4Life.

 

 


Любомира Величкова

Това са нашите съкровища – Мирела и Венислав. Мирела се роди на 21.12.2012 г. Със съпругът ми решихме да оставим стволови клетки и тъкан от пъпната и връв. След срещата ни с Даниела Мирчева – Главен Мениджър продажби, нито за миг не се поколебахме да изберем Cells4life. Благодарим ти, Дани от все сърце! Ти си прекрасен ЧОВЕК и изключителен професионалист . Вече знаем, че стволовите клетки на нашето дете са на сигурно място и се пазят изключително добре. Искам да се обърна към всички бъдещи родители - Не се колебайте, изберете Cells4lifе. Пожелавам на Дани и целият екип на Тъканна Банка „САДАСА” да са живи и здрави, да успяват във своите начинания и все така да вдъхват увереност и сигурност на нас и всички бъдещи родители!

Благодарим Ви от сърце!

Любомира Величкова

 


Венера Вълкова

Здравейте, искам да ви споделя каква е причината аз и моя съпруг да изберем Cells4life за съхранението на стволовите клетки на нашите деца.

Когато разбрах, че съм бременна, трябва да си призная, нямах представа за това, какво са стволови клетки. Научих за тях от училищата за бременни, които успях да посетя в периода на бременността си. Искам да благодаря на хората, които се занимават с това, да запознават бъдещите майки с всичко, което трябва да знаят за отглеждането на децата. След като решихме да съхраним стволови клетки за мен и моя съпруг остана само да изберем къде да направим това. Признавам си имаше момент на колебание, но основното, което трябва да се помисли е надежността на банката, мястото на съхранение, начина на транспортиране и разбира се не на последно място и цената на услугата. Когато се запознахме с условията на Cells4life ни впечатли и доброто отношение към клиента и допълнителните услуги, които ни бяха предоставени, като посещението на акушерка в къщи след прибирането ни от родилния дом. Искам да блягодаря на акушерката, която ни даде насоки за цялостната грижа за малките ни съкровища, говоря в множествено число, защото имахме щастието да се сдобием с две малки слънчица и за нас тази помощ беше много полезна.

Благодаря на екипа , пожелавам им още дълги години да работят със същия ентусиазъм и да бъдат наши приятели!

Венера Вълкова

 

Антония Иванова

Дали по принцип да съхраним стволови клетки на децата си е въпрос, който никога не сме си задавали. За нас беше важно да изберем между няколкото частни тъканни банки, които имат представителства в България. Затова няколко месеца преди да се роди по-големият ни син Кристиян започнахме щателното си проучване най-напред в интернет. След това се консултирахме с наши приятели в Обединеното Кралство. Видяхме се и с представители на няколко банки. След личната ни среща с Даниела Мирчева, обаче, вече нямахме никакви колебания. При малкия ни син, Константин, който сега е на осем месеца, изборът вече беше логичен. Бихме направили същия избор и трети път.

 

 

Ива

Още преди да забременя бях убедена, че ще запазим стволови клетки на детето ни. По време на бременността аз и съпруга ми проучихме обстойно възможните опции в България. Срещнахме се с представители на всички фирми за съхранение на стволови клетки и се спряхме на Cells4Life по няколко причини:

- Бяхме посрещаните с професионализъм, разбиране и търпение към многобройните ни въпроси.

- След получена подробна информация, харесахме локациите за съхранение на стволовите клетки и начина на работа

- Cells4Life бяха единствената компания, която ни даде възможност да съхраним цяла кръв. Ние избрахме възможно най-разширения пакет и съхранихме цялата кръв, стволовите клетки и пъпната връв. Това за нас е допълнителна застраховка за здравето на детето ни.

С благодарност към целия екип!

 

 

 

 

 

 

Евелина и Петър

Здравейте мили бъдещи родители,

 

Аз съм Евелина, таткото се казва Петър а нашето дете е Рада.

Аз съм Директор Продажби в една от водещите компании за продажба на метали  в страната, таткото има собствена фирма за прфесионално почистване . И двамата сме на 35 и миналата година решихме че е дошъл момента да имаме дете. Имах една прекрасна и безпроблемна бременност , с изключение на един тревожен период в който дали поради моята възраст или просто така е трябвало да се случи се оказа, че имам много висок риск от раждане на дете с генетична болест, а именно - синдром на Даун. Подложих се на амниоцентеза и разбира се, оказа се, че детето ми е здраво. Малко преди да направя амниоцентезата осмислихме и нуждата от съхранение на стволови клетки. За жалост в моя род има доста раково болни, такива с диабет и болести на сърдечно-съдовата система, все болести, които след години могат да бъдат онаследени и от моето дете. Много четохме и много срещи направихме по темата със стволовите клетки. Разбрах колко много болести вече могат да бъдат лекувани с предварително съхранените стволови клетки, дори могат да се регенерират и отделни органи от т.нар. „съхранение на тъкан“.

Защо избрах ‘Cells 4 Life”.


На първо място отношението. Това беше единствената компания, която ми отдели толкова време и имаше толкова персонално отношение към мен и половинката ми.  Бяхме в постоянен контант,  живееха с моят проблем покрай амниоцентезата, не се  знаеше аз ще раждам ли това дете или ще се наложи да го махна в зависимост от резултата. Но те не спираха да ме подкрепят и да вярват като мен в щастливия финал.

На второ място – годините за съхранение на стволовите клетки. В останалите компании те са 18, а при „ Cells 4 Life” те са 25. А цената е като при другите фирми на пазара.

На трето място – тук няма такса за годишна поддръжка. Това за мен меко казано“обирджийство“, което се поддържа от другите компании на пазара е нещото, което  лично мен изключително много ме подразни. За какво да продължавам да плащам за нещо, което вече съм платил??!!

На четвърто място – факта, че компанията-майка е английска и сухранението на клетките сава в два отделни града и двата в Англия.  Доста четох в английската версия на сайта им, има и форум за споделяния, в който всички родители се изказваха изключително топло за компанията.

Пожелавам ви да се доверите на “Cells 4 Life” и наистина дано никога не използваме отделените клетки. Но по-важното е, че нашето дете ще ги има и това ни дава сигурност и увереност.

 

Мария Мирчева

Това е Георги и е роден на 29.04.2011 год. Искам да благодаря на Дани и на целия екип на Cells4life и ТБ САДАСА 2007 затова, че бяхте до мен в един от най-важните моменти в живота ми , погонахте ми със съвети и морална подкрепа... Искам да пожелая на всички, които са направили правилният избор и са взели стволови клетки, никога да не се налага да ги използвате, нека бъдат само едно успокоение за вас, че ги имате... А за всички които се двоумят, да действат...;) Едно голямо БЛАГОДАРЯ !!!!

Новини
С ГРИЖА ЗА ВАШАТА БРЕМЕННОСТ ОЩЕ ОТ ДЕСЕТА ГЕСТАЦИОННА СЕДМИЦА
С ГРИЖА ЗА ВАШАТА БРЕМЕННОСТ ОЩЕ ОТ ДЕСЕТА ГЕСТАЦИОННА СЕДМИЦА
Уважаеми клиенти,   Вие вече ни познавате като Тъканна банка Садаса...
ТЪКАННА БАНКА САДАСА ОТПРАЗНУВА СВОЯ 5-ТИ РОЖДЕН ДЕН
ТЪКАННА БАНКА САДАСА ОТПРАЗНУВА СВОЯ 5-ТИ РОЖДЕН ДЕН
  През м. април 2016 г. ТБ Садаса отброи 5 успешни години от създаването си....
Cells4life трансплантации
Cells4life трансплантации
Определено никой не харесва идеята за възможно заболяване на детето си, но за...
Трансплантации със стволови клетки
Трансплантации със стволови клетки
Трансплантациите със стволови клетки са най-широко използвани в лечението на...
Статия за нас в Rummarinova.blogspot.com
Статия за нас в Rummarinova.blogspot.com
Юлияна Дончева – клиент на Cells4Life, сподели своя опит като майка по време на...
Съхранението на стволови клетки е инвестиция за здраве
Съхранението на стволови клетки е инвестиция за здраве
Уейн Шанън е изпълнителен директор на Cells4life - водеща тъканна банка в...
Компания на годината
Компания на годината
Cells4life получи престижната награда “Компания на годината” 2014. На...
24chasa.bg: Cells4Life представи нов революционен метод за съхранение на стволови клетки
24chasa.bg: Cells4Life представи нов революционен метод за съхранение на стволови клетки
Нов революционен метод за извличане и съхранение на стволови клетки представи...
Pik.bg: Cells4Life представи нов революционен метод за съхранение на стволови клетки*
Pik.bg: Cells4Life представи нов революционен метод за съхранение на стволови клетки*
Нов революционен метод за извличане и съхранение на стволови клетки представи...
Уникален нов метод в медицината представен в България
Уникален нов метод в медицината представен в България
На научна среща бе представен уникален нов метод за съхранение на стволови...
Разгледайте всички новини