Deprecated: Non-static method Core::ConvertTagsSeparatorOutput() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/cells4li/public_html/controllers/pagesController.php on line 23
Cells4Life - тъканна банка, стволови клетки, съхранение кръв от пъпна връв

Експертите в съхранението на стволови клетки

Защо да изберете Cells4Life

Cells4Life е ангажирана с предоставянето на отлична услуга за съхранение на стволови клетки

Нашата организация следва развитието на науката и е напълно ангажирана с предоставяне на най-добрата услуга по съхранение на стволови клетки в света. Cells4Life съхранява повече проби от стволови клетки от която и да е друга частна банка във Великобритания. Спазваме стриктно процедурите по събиране и съхраняване, както и процедурите по качество и безопасност, а клиентите ни получават съдействие от екип от лекари, учени и специалисти с богат опит. Семействата се доверяват на услугите ни, защото знаят, че ги използваме за опазване на здравето на собствените им деца.

 

Проста и безопасна процедура

Събирането на стволови клетки от кръвта от пъпна връв е проста, безболезнена и напълно безопасна процедура. Извършва се непосредствено след раждането на детето от обучен и лицензциран здравен специалист, който е квалифициран гинеколог, акушер или флеботомист.

 

Единствената услуга за съхранение на цяла кръв
от пъпна връв във Великобритания

В допълнение на това, че е една от първите компании във Великобритания, предлагащи частно съхраняване на стволови клетки на семейства, Cells4Life e и единствената компания във Великобритания, която съхранява цяла кръв от пъпна връв. Този метод може значително да повиши успешния резултат от дадено лечение, ако детето Ви се нуждае от такова.

 

 

 

+PROTECT

Покритието се предоставя чрез застрахователна компания Lloyd’s.
Застрахователно покритие до 250 000 британски лири за разходите Ви, свързани с лечение със стволови клетки. Включва застрахователно покритие от 30 000 британски лири за разходи извън лечението. Има и опционално допълнително застрахователно покритие от 50 000 британски лири за церебрална парализа.

 

Световен лидер в съхраняването на кръв от
пъпна връв и на тъкан от пъпна връв

Ние сме и единствената компания в света, която предлага услугата за съхраняване на част от тъканта на пъпната връв заедно с пробите от цяла кръв от пъпна връв и от кръв с намален обем. Това Ви дава възможност да се възползвате от всички терапевтични възможности, предоставяни от пъпната връв и нейната кръв.

 

Контрол от НТА

Cells4Life преминава през проверки и процедури за лицензиране в качеството си на водещ доставчик на услуги за съхраняване на стволови клетки във Великобритания от Службата за човешки тъкани (НТА) - британският регулаторен орган за банкиране на тъкани (лицензионен номер 11083). Отговаряме на изискванията от европейската директива за тъканите и клетките и на Регламентите за човешките тъкани от 2007 г. (Качество и безопастност при хуманни приложения).

 

Ежедневно събиране на проби

Пробите от стволовите клетки на бебето ви трябва да бъдат замразени възможно най-скоро след раждането, поради което Тъканна Банка Садаса / представител на Cells4Life за България/ извършва услугите по събиране 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

 

Специални куриери

Пробите се транспортират с лицензирани куриери. Те се транспортират безопасно и своевременно до мястото, на което ги съхраняваме, като по този начин постигаме най-бързо време на извършване на процесите от събиране до замразяване в нашия бранш. Ние сме единствените, които използват модерни опаковки с контролирана температура, когато периодът на превоз е по-продължителен.

 

Несравнима защита при съхранение

Отличаваме се и с това, че сме единствената британска компания, която съхранява стволовите клетки на детето Ви на две отделни безопасни географски локации в Съсекс и Есекс, в случай че възникне някакъв инцидент в някой от обектите ни. Освен това съхраняваме пробата Ви на множество порции, така че ако възникне необходимост от употребата им, само необходимото количество ще бъде освободено за употреба. Това ни позволява да запазим останалата част от пробата за употреба в бъдеще.

 

Стриктно изпитване

При пристигане в нашия обект за съхраняване, всички проби преминават изпитване, за да се гарантира, че съдържат висок брой живи стволови клетки. Обработването и изпитването се извършват в нашата собствена лаборатория, което ни дава възможност да предоставяме на клиентите си ясни доказателства за качеството на пробата им.

 

Гарантирано връщане на платената такса

Cells4Life взима обща такса, включваща събиране, обработване и съхраняване. Но само пробите, които съдържат висок процент живи клетки ще бъдат съхранени. Ако по време на изпитването установим, че пробата Ви е заразена, цялата такса ще Ви бъде възстановена ( с изключение на разходите за трети страни и невъзобновяемия депозит).

 

Застраховка за непрекъснатост на съхраняването

За да гарантира непрекъснатост на качеството и безопасносттта на пробите на детето ви, Cells4Life е направила допълнителна застраховка, която ще покрие разходите по преместването на пробата в друг лицензиран обект за съхраняване, ако малко вероятната възможност от корпоративен банкрут все пак се случи.

Информационен пакет

информирай се безплатно!

Информационен пакет
captcha
Новини
С ГРИЖА ЗА ВАШАТА БРЕМЕННОСТ ОЩЕ ОТ ДЕСЕТА ГЕСТАЦИОННА СЕДМИЦА
С ГРИЖА ЗА ВАШАТА БРЕМЕННОСТ ОЩЕ ОТ ДЕСЕТА ГЕСТАЦИОННА СЕДМИЦА
Уважаеми клиенти,   Вие вече ни познавате като Тъканна банка Садаса...
ТЪКАННА БАНКА САДАСА ОТПРАЗНУВА СВОЯ 5-ТИ РОЖДЕН ДЕН
ТЪКАННА БАНКА САДАСА ОТПРАЗНУВА СВОЯ 5-ТИ РОЖДЕН ДЕН
  През м. април 2016 г. ТБ Садаса отброи 5 успешни години от създаването си....
Cells4life трансплантации
Cells4life трансплантации
Определено никой не харесва идеята за възможно заболяване на детето си, но за...
Трансплантации със стволови клетки
Трансплантации със стволови клетки
Трансплантациите със стволови клетки са най-широко използвани в лечението на...
Статия за нас в Rummarinova.blogspot.com
Статия за нас в Rummarinova.blogspot.com
Юлияна Дончева – клиент на Cells4Life, сподели своя опит като майка по време на...
Съхранението на стволови клетки е инвестиция за здраве
Съхранението на стволови клетки е инвестиция за здраве
Уейн Шанън е изпълнителен директор на Cells4life - водеща тъканна банка в...
Компания на годината
Компания на годината
Cells4life получи престижната награда “Компания на годината” 2014. На...
24chasa.bg: Cells4Life представи нов революционен метод за съхранение на стволови клетки
24chasa.bg: Cells4Life представи нов революционен метод за съхранение на стволови клетки
Нов революционен метод за извличане и съхранение на стволови клетки представи...
Pik.bg: Cells4Life представи нов революционен метод за съхранение на стволови клетки*
Pik.bg: Cells4Life представи нов революционен метод за съхранение на стволови клетки*
Нов революционен метод за извличане и съхранение на стволови клетки представи...
Уникален нов метод в медицината представен в България
Уникален нов метод в медицината представен в България
На научна среща бе представен уникален нов метод за съхранение на стволови...
Разгледайте всички новини